Loading...

Nieuwsoverzicht

De voorjaarstrompettist

Ook dit voorjaar speelt Bart weer bij verzorging en verpleeghuizen. Hij speelt op Koningsdag, 4 en 5 mei maar ook op andere ( doordeweekse) dagen. Huur hem in voor een vrolijk of juist stemmig miniconcert. Deze concerten zijn vorig jaar begonnen tijdens de eerste lockdown en ook nu is er nog steeds veel behoefte aan muziek voor onze ouders en hun verzorgers.

Lees meer

Het Kinderliedjeskoor gaat beginnen!

Meer muziek, meer zang in jouw klas? In het Kinderliedjeskoor leren basisschoolleerkrachten weer goed en ontspannen zingen.' Zoals de ouden zongen, piepen de jongen'. In dit koor, onder leiding van muziekdocent/dirigent Bart van den Goorbergh leren we van en met elkaar. Gebruik de liedjes direkt in jouw klas!

Lees meer

De AUBADE PARADE gaat door!

Ons eerste optreden op 5 december met de rijp nog op het gras. Het was hartverwarmend!

De AUBADE PARADE gaat door. Trompettist, Bart van den Goorbergh, accordeonist, Bert van den Brink en zangeres Andrea van Beek gaan ook dit voorjaar op pad.
Gesteund door het Fonds Podiumkunsten geven de in de gemeente West Betuwe woonachtige musici weer miniconcertjes op de stoep van bijzondere inwoners.
In samenwerking met Welzijn West Betuwe steken Bert, Andrea en Bart zo de inwoners een muzikaal hart onder de riem in deze moeilijke coronatijd.

Lees meer

Deze site gebruikt cookies. Lees hier de privacy verklaring