Loading...

Veelzijdigheid kenmerkt de activiteiten en het leven van Bart van den Goorbergh. Met oog voor kwaliteit begeeft Bart zich nog altijd als pionier door het kunst en cultuurlandschap. Met gevoel voor traditie vindt hij het een uitdaging om, als dat moet, altijd weer nieuwe wegen te vinden. Bart is in de jaren tachtig van de vorige eeuw afgestudeerd als docent en uitvoerend musicus trompet aan het conservatorium in Utrecht. In de jaren negentig studeerde hij ook met succes af als orkestdirigent. Met deze twee Masterdiploma’s op zak werkt hij al jaren als dirigent, trompettist en muziekdocent op veel verschillende podia, van het Concertgebouw in Amsterdam tot aula van een basisschool op het platteland. Bart woont samen met zijn vrouw Margreet in het Rumpts Kerkje Dit is ook een heerlijke plek om te werken als musicus en docent. Veel van zijn activiteiten vinden dan ook plaats in dit prachtige rijksmonument. Bart hanteert voor zijn werk in de kunsten Fair Practice.Dit is een code die een eerlijke betaling van kunstenaars bevordert.

Bart heeft les gehad van een aantal docenten. Jurjen Hempel, Kenneth Montgomery, Charles De Wolff en Krijn Koetsveld waren zijn belangrijkste leermeesters. Verder heeft hij ook van Valery Gergiev en diens leermeester Ilja Musin waardevolle lessen genoten. Samen met zijn grote ervaring maakt dit hem tot een zeer complete dirigent die nog altijd met grote passie voor een ensemble, koor of orkest staat.

Bart dirigeert iedere vrijdagmiddag het Betuws Salonorkest ( voorheen het Betuws Dagorkest) in zijn eigen Rumpts Kerkje. Interesse? Stuur een mail naar bvdgoorbergh@gmail.com of bel: 06 55544418

Bart heeft trompetles gehad van Ben Zaal, Willem van der Vliet en Vincent Chicowitz. ( Chicago V.S.) Met deze bagage, en zijn jaren lange ervaring treedt hij met zeer veel passie op. 

Interview in de Gelderlander. Bart trompetles aan beginners en vergevorderden.

Optreden als dirigent of trompettist is geweldig fijn om te doen. Het doorgeven, het doceren van hetgeen je zelf geleerd hebt is ook enorm waardevol. Door deze overdracht van kennis en cultuur blijft er een doorgaande lijn bestaan.

Met zeer veel passie en plezier geeft Bart trompetles, dirigeerles, zangles en muziekles aan individuen en groepen. Hij geeft bijvoorbeeld les aan kinderen op basisscholen en ook aan hun leerkrachten. 

Bart is een CRKBO geregistreerde docent. Dit betekent dat ook zijn lessen aan leerkrachten btw vrijgesteld zijn. Zo is er dus Meer Muziek in de Klas mogelijk en ook nog eens op een goede manier.

Neem contact op met Bart en vraag naar de mogelijkheden voor muzieklessen. Flexibiliteit en creativiteit kenmerken zijn manier van lesgeven.

In 2024 geeft Bart les op de Julianaschool en de Wilhelminaschool in Leerdam. De Eben-Haëzer, in Leerbroek, De Schakel in Nieuw Lekkerland, De Bloeiende Betuwe in Rhenoy, De Kandelaar en de Vlindertuin in Ameide en het Kompas in Lexmond.


Deze site gebruikt cookies. Lees hier de privacy verklaring